Nieuws en ActiesNieuw: word een pro in pré-en postnatale training

De opleiding bij uitstek om jou de kennis, vaardigheden en het vertrouwen te bieden om vrouwen te begeleiden tijdens en na de zwangerschap.
Nieuw bij Jims en te volgen vanaf februari. Meer info
Fitness Trainer en Personal Trainer

Wilt je jouw carrière meteen goed beginnen? Profiteer nu van ons exclusieve bundelaanbod! Wanneer je de opleidingen Fitness Trainer en Personal Training in één keer aanschaft, ontvang je direct een korting van 50 euro! Gebruik de code FTPT2024 bij de betaling.

Start Your Personal Trainer Career

NASM Certified? Jims Fitness biedt je de geweldige kans om aan de slag te gaan als zelfstandig Personal Trainer in één van hun clubs. Als je meer wil weten over hoe deze opleiding de deur opent tot een carrière als Personal Trainer bij Jims Fitness, neem dan contact op via product@jimsfitness.com .

Daarnaast is Jims Fitness ook altijd op zoek naar gepassioneerde fitnessprofessionals om het team te versterken. Zoek je een stimulerende werkomgeving waar je je passie voor fitness kunt delen en verder ontwikkelen bekijk dan zeker de vacatures. Je kan rekenen op interne opleidingen van Jims Academy om je kennis en vaardigheden voortdurend te verbeteren en te groeien in je carrière.  

Nasm

National Academy of Sports Medicine® Announces Partnership with Belgium-Based Fitness and Health Club JIMS. (25.05.2023)

Trots delen we mee dat Nasm kiest voor Jims Academy als partner in het aanbieden van de NASMCertified Personal Trainer opleiding.
De NASM Certified Personal Trainer (NASM-CPT) certificering is een van de meest erkende en gerespecteerde certificeringen voor personal trainers wereldwijd. Het is ontworpen om personal trainers te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om veilige en effectieve trainingsprogramma's op maat te maken voor individuele klanten.

Je kan het volledig persartikel hier lezen