News en acties

Package Deal: Fitness Trainer en Personal Trainer 

Niet te missen bundel waarbij je je in één keer lanceert als NASM Certified Personal Trainer. Schrijf je in op beide opleidingen en ontvang nu, met Early Bird en Package deal, een korting van 250 euro. 

Je start met de opleiding Fitness Trainer (EREPS Level 3). De ideale basis om je opgedane kennis daarna te verdiepen in de NASM Certified Personal Trainer opleiding. (EREPS Level 4)

Praktisch

  • Je kiest een opleiding Fitness Trainer en Personal Trainer die jij wil volgen en voegt ze toe aan je winkelmandje. Bij het afrekenen gebruik je de kortingscode FTPT2023. Momenteel geniet je van een Early Bird korting op de NASM Personal Trainer opleiding waardoor de bundel extra voordelig is. 

National Academy of Sports Medicine® Announces Partnership with Belgium-Based Fitness and Health Club JIMS. (25.05.2023)

Trots delen we mee dat Nasm kiest voor Jims Academy als partner in het aanbieden van de NASMCertified Personal Trainer opleiding. 

De NASM Certified Personal Trainer (NASM-CPT) certificering is een van de meest erkende en gerespecteerde certificeringen voor personal trainers wereldwijd.  Het is ontworpen om personal trainers te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om veilige en effectieve trainingsprogramma's op maat te maken voor individuele klanten.

Je kan het volledig persartikel hier lezen