Jims Academy is het opleidingscentrum van Jims Fitness en leidt via kwalitatieve Health & Fitness opleidingen aspirerende coaches en personal trainers op tot succesvolle experten.  

Applied knowledge is power

Vanuit Jims Fitness, met meer dan 30 clubs en meer dan 100 coaches, weten we als geen ander wat trainers nodig hebben op de werkvloer.

Naast een deep dive in de theorie reikt Jims Academy jou daarom ook alle praktische handvaten aan voor een succesvolle carrière.

Vanuit Jims Fitness weten we als geen ander wat Trainers nodig hebben op de werkvloer.   

Elke expert was ooit een beginner

Kennis is belangrijk. Maar dat maakt van jou nog geen goede coach. Zeker in een vakgebied als bewegen waar je met mensen werkt is er meer nodig. De opleidingen zijn daarom zeer hands-on en praktijkgericht en beantwoorden aan alle noden die je hebt als (toekomstig) trainer. Bovendien zijn de opleidingen toegankelijk voor zowel starters in het vak als voor mensen die al ervaring hebben. Daarnaast optimaliseer je ook communicatieve vaardigheden. Relaties opbouwen en onderhouden zijn immers cruciaal in onze sector. 

Van trainers voor trainers

De in-house mastertrainers die jou opleiden hebben zelf tonnen ervaring en kunnen niet wachten om hun kennis en passie te delen met de coaches van de toekomst. Ze nemen jou onder hun vleugels tijdens de opleidingen.

Level up met Jims Academy

  • Praktijkgerichte en gecertificeerde opleidingen
  • Kleine opleidingsgroepen
  • Individuele ondersteuning
  • Gepassioneerde mastertrainers
  • Community en kennisuitwisseling onder studenten en docenten

Van Trainers voor Trainers.

Yves Marchello is de bezieler van de Jims Academy. Zelf heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in de fitnesssector en een enorme passie voor fitness en training. In de Academy laat hij zich omringen door een team van ervaren trainers dat op de hoogte is van de laatste stand van zaken en de wetenschap van de fitnesssector. 

Timothy Obbers, Head of Training van de Academy, geeft met een grote gedrevenheid de kennis door die hij de afgelopen 15 jaar verzamelde. 

Binnen de Jims Academy doet hij dat op een professionele en menselijke manierZijn uitgebreide kennis deelt hij graag op een verstaanbare en toepasbare manier met de coaches van de toekomst. 

Zijn motto "Applied knowledge is Power".

Zijn persoonlijk streefdoel binnen de Jims Academy is een Een kwalitatief netwerk "van Trainers voor Trainers" opbouwen. Binnen het groter geheel streeft hij naar een gezondere samenleving. Wat altijd bij jezelf begint. 

Samen stellen ze een team van trainers samen die het verschil willen maken. 

Yves Marchello
Yves Marchello
Timothy Obbers
Timothy Obbers