Jims Academy is het opleidingscentrum van Jims Fitness en leidt via kwalitatieve Health & Fitness opleidingen aspirerende coaches en personal trainers op tot succesvolle experten.  

Applied knowledge is power

Vanuit Jims Fitness, met meer dan 30 clubs en meer dan 100 coaches, weten we als geen ander wat trainers nodig hebben op de werkvloer.

Naast een deep dive in de theorie reikt Jims Academy jou daarom ook alle praktische handvaten aan voor een succesvolle carrière.

Vanuit Jims Fitness weten we als geen ander wat Trainers nodig hebben op de werkvloer.   

Elke expert was ooit een beginner

Kennis is belangrijk. Maar dat maakt van jou nog geen goede coach. Zeker in een vakgebied als bewegen waar je met mensen werkt is er meer nodig. De opleidingen zijn daarom zeer hands-on en praktijkgericht en beantwoorden aan alle noden die je hebt als (toekomstig) trainer. Bovendien zijn de opleidingen toegankelijk voor zowel starters in het vak als voor mensen die al ervaring hebben. Daarnaast optimaliseer je ook communicatieve vaardigheden. Relaties opbouwen en onderhouden zijn immers cruciaal in onze sector. 

Van trainers voor trainers

De in-house mastertrainers die jou opleiden hebben zelf tonnen ervaring en kunnen niet wachten om hun kennis en passie te delen met de coaches van de toekomst. Ze nemen jou onder hun vleugels tijdens de opleidingen.

Level up met Jims Academy

  • Praktijkgerichte en gecertificeerde opleidingen
  • Kleine opleidingsgroepen
  • Individuele ondersteuning
  • Gepassioneerde mastertrainers
  • Community en kennisuitwisseling onder studenten en docenten